Tuesday, February 14, 2012

PostHeaderIcon KEK KAHWIN TEMA PURPLE & APPLE GREEN

Tempahan dari katering Dayana.

Hasil yg dah di edit background nya
  
Kek Atas 

Base bawah

Thursday, February 9, 2012

PostHeaderIcon KEK KAHWIN IMAH

Ini kek kahwin order dari sepupuku untuk perkahwinan anaknya. Tema hitam putih. Amat mencabar sebab nak dapatkan warna hitam memang sukar. Untung ada kawan mcm Chef Epah yang sudi membantu dengan nasihatnya untuk mendapatkan warna hitam pekat.




PostHeaderIcon Kek 3 tingkat

Sebenarnya tak tahu siapa pengantin yang empunya kek. Dapat order dari member yang request kek tingkat dan bagi tema nak warna apa. Kemana dan untuk siapa kek ni , tidak ku tahu pemiliknya.


Ini proses arrange tingkat. Member nak ambik siap pacakkan tiang utk tiap-tiap kek. Ini dlm proses balancing. Finish product tak sempat nak ambik gambar. 


Sunday, December 18, 2011

PostHeaderIcon Kek Kahwin Lagi





Antara kek kahwin yang menjadi pilihan pengantin. 
Sunday, December 4, 2011

PostHeaderIcon KEK KAHWIN

Salam , lama dah posting dalam blog ni. Ini koleksi kek kahwin, ikut tema yang diminta oleh pengantin.
Mencabar betul buat kek kahwin sampai x tidur pada malam tu. Selagi kek masih kat rumah, masih rasa berdebar takut kalau tersenggol & jatuh dsb.

Hasil kek pertama

Ready masuk kotak

Kek atas
Kek ini di hasilkan ikut budget pengantin. Harga bukan perkara utama for me.Just the satisfaction & mengasah bakat tersendiri dalam seni pembuatan kek.
Tuesday, May 17, 2011


Yummysedap....Four Your Soul. Done this blog for the intention to share with friends and families & making new friends with the same interest. Passion for food especially in baking which came unintentionally @ secara tak sengaja and ever since felt the joy & happiness in it.

Bake with your heart because food you eat  is FOR YOUR SOUL. To all, have fun  &  ENJOY



Kepada sesiapa yang takde masa nak pergi beli kuih / kek, bolehlah beli secara online.
Sebarang pertanyaan boleh email ke rmza98@gmail.com atau contact Ritz : 0136796999


Search

Loading...

Blog Owner

Ritzabidin
A simple person, believes in cooking with your heart. Call, sms or email ke: rmza98@gmail.com atau sms 0136796999.
View my complete profile

Followers